Pentru prima dată în istorie, Bucureştiul a fost gazda unei competiţii internaţionale de frumuseţe, produse cu scopul promovării României, a obiectivelor turistice din România, a culturii şi a tradiţiilor româneşti, în peste 190 de ţări. Reprezentantele ţărilor participante au ajuns în România pe dată de 31 martie şi vor pleca pe 16 aprilie, în tot acest timp participând la diverse activităţi de promovare a României pe plan mondial. Cele 29 de ambasadoare ale frumuseţii au vizitat Casa Poporului, Centrul Vechi (Bucureşti), Castelul Bran, Castelul Peleş, Biserica Neagră din Braşov.

 

Marcie Monfret este născută în Le Havre - Franţa, are 27 de ani1.75 m înălţime şi vorbeşte fluent limba engleză şi franceză. În afară de pasiunea pentru competiţii de frumuseţe, Marcie este fotograf, model şi antreprenor. Antreprenoriatul l-a început în 2013 când a înfiinţat publicaţia online "GIRLYS", o publicaţie care promovează tinerii artişti (designeri, make-up artişti, hair style-işti, designeri, etc.). De curând, a înfiinţat şi a doua sa companie, specializată în branding-ul destinaţiilor turistice din întreaga lume. Ca şi fotograf, Marcie colaborează cu numeroase reviste, brand-uri şi modele internaţionale. Marcie a activat şi în televiziune, în cadrul emisunii “The queen of shopping” ("Les reines du shopping") produs de Televiziunea Franceză. Ca şi planuri de viitor, Marcie vrea să îşi lanseze şi propriul său brand de costume de baie.

 

„Câştigarea acestei competiţii şi a coroanei MISS ONELIFE 2019 este mai mult decât m-aş fi aşteptat înainte de a veni în România, fapt pentru care bucuria trăită de mine în acest moment este de nedescris. Vreau să mulţumesc în primul rând tuturor românilor pentru ospitalitatea şi căldura sufletească cu care am fost întâmpinate în toate locaţiile vizitate, dar şi organizatorilor pentru profesionalismul exemplar de care au dat dovadă în organizarea aceste competiţii. Sunt fascinată de toate atracţiile turistice vizitate pe perioada şederii mele în România, recomandând tuturor francezilor să vină în România şi să viziteze minunatele destinaţii turistice din această ţară. Aş vrea, de asemenea, să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit pe parcursul anilor căci, cu ajutorul lor, mi-am îndeplinit una dintre dorinţele pe care le aveam de când eram mică şi anume, aceea de a câştigă o competiţie internaţională de frumuseţe.” –a declarat Marcie Monfret – MISS ONELIFE 2019