Din luna iulie, cele două staruri şi-au oficializat relaţia pe Instagram. Lopez a împărtăşit o imagine în care îl sărută, în ultima fotografie dintr-un set de pe care le-a postat la aniversarea ei de 52 de ani. În ultimele luni, au existat tot felul de zvonuri despre cuplul denimit deja de fani Bennifer 2.0. În timp ce mulţi încă se întreabă dacă dragostea lor este doar o strategie de PR, relaţia dintre Lopez şi Affleck pare să avanseze. În iunie, Lopez s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de Affleck. Până atunci, locuise în Miami, Florida, cu cei doi copii ai ei, nu departe de tatăl copiilor, artistul Marc Anthony.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Acum, există tot mai multe voci care spun că Lopez şi Affleck se gândesc la căsătorie. De fapt, o sursă a declarat pentru publicaţia „Us Weekly‟ că „vorbesc serios despre căsătorie‟. Sursa a explicat că sunt „îndrăgostiţi nebuneşte şi nu vor să se piardă unul pe altul de data aceasta‟.

Citeşte şi: Cele mai scurte mariaje ale celebrităţilor. Una dintre ele ia lejer premiul pentru cea mai scurtă căsnicie de la Hollywood

După despărţirea din 2004, atât Lopez, cât şi Affleck au încercat să facă o familie alături de alţi oameni. Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony în 2004 şi au devenit părnţii gemenilor Max şi Emme,în 2008. Cei doi s-au separat în 2011, iar divorţul lor a fost finalizat în 2014. Între timp, Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005 şi au avut trei copii înainte de a se despărţi, în 2018.

 

Affleck este hotărât să n-o mai piardă pe Lopez