Dacă intenţionaţi să vă încercaţi norocul într-un cazino luxos şi vreţi să fiţi şi în centrul atenţiei când o faceţi, acest articol vă va ţine pe drumul îngust al vestimentaţiei corecte, însă vă avertizam că nu va fi tocmai derizoriu.

Cum să te îmbraci pentru o noapte la cazino

Înainte de a vă decide asupra ţinutei, verificaţi codul vestimentar al cazinoului unde aveţi de gând să vă petreceţi seara. Unele cazinouri au un ”dress code” strict, astfel că e o idee bună să consultaţi site-ul acestora.

Dacă salariul de luna aceasta nu este dedicat achiziţionării unei vestimentaţii noi şi totuşi vreţi să aveţi parte de experienţele imersive oferite de Live Cazino, click aici şi veţi găsi toate informaţiile despre jocurile de cazino în timp real online, disponibile pentru România.

În capitala jocurilor, Las Vegas, nu există ”dress code”

De obicei, cazinourile optează pentru un stil formal sau semiformal, însă există şi multe săli pentru jocuri de noroc unde puteţi merge îmbrăcaţi în stilurile ”dressy casual” sau ”casual chic”.

În Las Vegas, de exemplu, capitala mondială a jocurilor de noroc, nu există un ”dress code” strict.

Potrivit revistei GQ, regulile pentru bărbaţi şi femei sunt simple. Iată ce trebuie să evitaţi: pantalonii scurţi, hainele şifonate, pantofii sport, papucii şi tricourile.

În schimb, nu veţi da greş o rochie elegantă şi pantofii cu toc înalt. Dacă alegeţi să purtaţi pantaloni negri, optaţi şi pentru un top viu-colorat, în nuanţe de roşu sau auriu.

Îmbrăcaţi haine care vă dau încredere!

Încercaţi să vă faceţi o idee şi despre tematica locului. În cazul în care cazinoul este unul exclusivist, optaţi pentru o ţinută foarte elegantă, însă dacă atmosfera obişnuită este una relaxată, nu vă obosiţi să îmbrăcaţi un frac cu papion.

Printre avantajele unui stil vestimentar elegant este şi faptul că veţi fi tratat mai bine de angajaţii cazinoului.

Luaţi în considerare şi faptul că multe cazinouri au în componenţă cluburi de noapte sau restaurante şi alegeţi-vă vestimentaţia în funcţie de ce planuri aveţi pentru noaptea de distracţie.

Cel mai probabil, la cazinou, veţi sta pe un scaun, aşa că alegeţi-vă o ţinută care să fie comodă atunci când sunteţi aşezaţi. Puteţi, de asemenea, purta fără griji bijuterii.

Şi Swagger Magazine are câteva sfaturi despre cum să te îmbraci pentru o noapte la cazinou.

E important să vă simţiţi bine atunci când vă încercaţi norocul. Orice dubiu vă poate strica seara, iar celelalte persoane cu care veţi împărţi masa de joc vor simţi asta. Îmbrăcaţi-vă, deci, în haine care vă oferă încredere şi nu vă distrag atenţia de la experienţa unei nopţi la cazinou!