Pe parcursul celor 5 zile intense  de worshopuri şi sesiuni individuale,  Dan Brule va preda arta şi ştiinţa respiraţiei,va antrena zeci de oameni înscrişi la workshopurile zilnice,  în a măestri unul dintre cele mai puternice şi la îndemână instrumente de vindecare,  pentru a obţine  coerenţa minte-inimă-spirit.

Jung spunea: “Tot ce este inconştient devine destin”. Respiraţia ne aduce din subcoşntient  în conştient - emoţii, sentimente, traume care ne blochează de la a experimenta viaţa cu bucurie, armonios.

Înscrie-te şi tu acum pentru ultimele locuri dacă îţi doreşti să te eliberezi de  emoţii toxice, traume, dacă doreşti o mai bună vitalitate, coerentă şi armonie în viaţa ta!  

 Dan Brulé este cel mai important expert din lume în controlul respiraţiei şi renumit inovator în acest domeniu, precum şi unul dintre liderii mişcării spirituale mondiale. Se număra printre iniţiatorii terapiei prin respiraţie şi este unul dintre primii specialişti în Rebirthing certificaţi la nivel internaţional,  organizează  worshopuri în toată lumea şi este autor al cărţii „ Respiră pur şi simplu liber”

Programul detaliat al workshopurilor  aici:

https://www.facebook.com/events/366252940674889/