Astfel, imediat după ce reprezentanţii PRO TV au anunţat că renunţă la colaborarea cu Dana Budeanu, aceasta a avut o reacţie acidă pe Facebook, în care a spus că nu are de ce să-şi ceară scuze.

Stilistul şi-a început postarea spunând că ”Două femei care reprezintă o fundaţie/ONG/ceva fără profit 100%… , cu bani donaţi de oameni şi companii, fac un spital privat, pentru că statul nu face nimic şi gata! Felicitări! Deci nu aveţi nevoie de nimic de la stat, deci nu aveţi de ce să cereţi nimic statului care nu face nimic! Corect? Corect şi nobil şi atât!”.

Citeşte şi: Femeia Săgetător este extrem de curioasă din fire. Cum eşti cu adevărat, în funcţie de zodie

În continuare, Dana Budeanu scrie că ”restul interpretărilor, manipulatorilor şi imbecililor spălaţi pe creier care au intrat în lupta vieţii cu o postare care înseamnă strict rândurile de mai sus, nu mă interesează şi mă lasă rece, cum mă lasă rece în general orice este sub nivelul meu intelectual şi spiritual, adică tot!”.


De asemenea, ea a mai declarat că scandalul izbucnit în jurul postării sale şi ”aceste trei zile de ură viscerală, din jurul unui demers atât de nobil şi pur, a strâns mai mulţi bani dâcat dăcand (sic!) a început! Cu plăcere! Să se treacă şi pe la casierie dacă e, că eu d astea 100% fără profit nu halesc de la Maria Theresa încoace”.

Creatoarea de modă nu s-a oprit aici şi a dezvăluit că nu are de ce să-şi ceară scuze pentru că totul a fost răstălmăcit: ”Poftim? Pentru ce? Pentru că o mare mică de imbecili manipulaţi au răstălmăcit şi rostogolit ce am scris? Hm! Niciodată în viaţa asta! Ştiu foarte bine ce am scris, cum am scris şi mai ales de ce am scris, chiar dacă n-am scris tot!”, a reacţionat stilista, potrivit Libertatea.ro

Citeşte şi: Tochitură cu mămăliguţă, o retetă delicioasă pe care o prepari cu 20 de lei

Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea PRO TV cu Dana Budeanu a încetat. 

„PRO TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător.
 
PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri”, se specifică într-un comunicat oficial al postului tv.