Iulia Vântur a decis acum câţiva ani să se mute în India, alături de iubitul ei, actorul Salman Khan. Vedeta locuieşte în casa acestuia, alături de familia lui. Apariţiile în spaţiul public sunt destul de rare, însemând că cei doi preferă mai mult discreţia. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă ideea de căsătorie nu pare să fie o opţiune înţeleaptă pentru Iulia Vântur şi Salman Khan. 

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a spus Iulia într-un interviu acordat pentru Antena Stars, citată de Spynews.ro

Pentru fosta prezentatoare tv, mariajul este doar o formalitate care ar putea să-i afecteze negativ propria relaţie. 

„În privinţa căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta este într-adevăr varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult şi te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb şi oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc. Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a explicat vedeta pentru VIVA, potrivit sursei citate. 

Îşi doreşte o familie? 

Pentru Iulia Vântur, fericirea personală este o prioritate. Când vine vorba despre întemeierea unei familii, frumoasa vedetă spune că totul se întâmplă la momentul potrivit. 

„Am început să muncesc de la 16 ani ca să-mi iau avânt, am tot muncit, pănă în ziua de azi. (...) Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am şi un copil, dar trebuie sa vină de la Dumnezeu, că aşa e, un copil e un dar de la Dumnezeu. Atunci când Dumnezeu o să considere că e momentul, atunci o să îmi dea şi un copil. Ideea este să fiu fericită, să mă fac eu pe mine fericită oricum pot, cu familie, fără familie, cu copil, fără copil, ideea este să fiu fericită”, a mărturisit Iulia Vântur la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare tv spune că a evoluat mult şi acum se află la un al nivel de conştientizare: 

„Sunt uşor altfel faţă de acel moment, probabil că discuţia ar fi la un alt nivel acum. (...) Există oameni de la care poţi învăţa multe lucruri despre viaţă. Întrebarea clasica este, <cum faci faţă momentelor care te provoacă emoţional şi mental, care este cheia?> Important este să ajungi la pacea interioară. Acum realizez că acesta este cel mai important lucru. Sănătatea emoţionala şi mentală sunt cele mai importante într-o relatie. (...) Înainte eram dominată de cuvântul vreau, şi voiam ca totul să se întample acum, aici şi cum vreau eu, însă acum ştiu că am intenţie pentru anumite lucruri, am învăţat că nu tot ceea ce-ţi doreşti e neapărat bun pentru tine, nu tot ce-ţi doreşti înseamnă că se va întâmpla”, a mai declarat aceasta.

FOTO Facebook