Spectatorii se vor putea bucura în acest weekend la Circul Metropolitan de coloanele sonore ale unor filme emblematice pentru generaţii întregi - LION KING, MARY POPPINS, ALADDIN, FROZEN, CARTEA JIUNGLEI, FRUMOASA ŞI BESTIA, COCOŞATUL DE LA NOTRE DAME, PIRAŢII DIN CARAIBE şi MICA SIRENĂ, transpuse într-o regie aparte, care include efecte speciale, zboruri, lumini performante şi proiecţii inedite. Astfel, Disney in Concert – Magical Music From The Movies va aduce în capitală minunata sonoritate a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică Bucureşti dirijată de Alexandru Ilie şi întregită cu imagini din filmele consacrate. Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoţite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante şi un ecran de proiecţie de 360 de grade.

Evenimentul va fi desăvârşit de unele dintre cele mai bune voci ale momentului, precum şi de momente coregrafice uluitoare. De asemenea, copiii din corurile Programului Naţional Cantus Mundi se vor alătura producţiei cu una dintre cele mai emoţionante piese din universul muzical Disney: „Circle of Life” din clasicul LION KING.

Regia producţiei Disney in Concert – Magical Music From The Movies 2020 este semnată de Emil Pantelimon, iar coregrafia de către Andreea Soare.

Cel mai important concert al acestui început de an din capitală, Disney in Concert – Magical Music From The Movies se adresează tuturor iubitorilor muzicii, artelor spectacolului şi, mai ales, celor care vor să retrăiască atmosfera fermecată a lumii Disney. Vârsta minimă recomandată pentru spectacol este de 3 ani. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua bilete.ro şi au preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei.