"Îţi cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puţini au observat că mi-am schimbat statusul, relaţia cu soţia mea s-a încheiat! Sfatul pe care ţi-l cer este unul sincer şi dă-mi-l doar dacă ai ceva experienţă în legătură cu sfatul pe care ţi-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia şi mă gândesc să mă întorc în ţară.

Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut şi studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaşte ştie că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi şi aşa destul de bine, deci ceva de muncă în ţară cred eu că găsesc. Nu am căţel, nu am purcel, nu am casă, nu am maşină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun şi iubitor, în ceea ce priveşte relaţiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El", a povestit artistul pe contul său de socializare.

Mihai Onilă şi soţia lui s-au despărţit 

"S-a încheiat acum două luni printr-o discuţie amiabilă şi de comun acord. După ce ieşim din criză putem merge la Tribunal. Avem o poveste. Ne-am căsătorit când aveam 25 de ani", a spus acesta. 

Mihai Onilă a dezvăluit că după ce le-a murit fetiţa din cauza unei tumori, în urmă cu patru ani, relaţia lor a fost grav afectată, potrivit Antena Stars.ro

"Cred că pierderea fetiţei a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părţi, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm", a mai spus Mihai Onilă.

"Acum sunt pe cont propriu. Ideea de a cere un sfat a fost adresată prietenilor mei, cei care mă cunosc... Pur şi simplu întrebarea mi-a trecut prin cap şi am zis s-o expun pentru a-mi crea o imagine", a conchis artistul pe reţeaua de socializare. 

FOTO Facebook