Centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti îi invită pe cei mici la Laboratorul de Slime, un eveniment educaţional-distractiv. Timp de 30 de minute, copiii vor învăţa să îşi facă propriul slime într-un spaţiu asemănător unui laborator de ştiinţă.

Vor fi îndrumaţi de Dragonul Sunny, care are în recuzită tot ce trebuie pentru crearea slime-ului perfect, de la pipete până la halate, mănuşi de unică folosinţă şi substanţe colorate. Instrucţiunile vor fi prezentate pe un ecran şi, cu ajutorul Profesorului Trăznit, copiii îşi vor pregăti propriul slime din ingrediente de uz casnic, precum ulei, detergent de vase şi amidon. „Laboratorul“ va fi unul absolut sigur, creând un mediu perfect de învăţare pentru cei mici.

Laboratorul de Slime este primul eveniment din cadrul unei serii de activităţi STEM (ştiinţă, tehnologie, inginerie, matematică), create special pentru copii. Educaţia STEM combină distracţia cu educaţia şi ajută copiii să înţeleagă diverse subiecte, precum matematica, prin experienţe interactive şi inedite. În plus, cei mici dobândesc abilităţi pentru rezolvarea problemelor, pentru lucrul în echipă, cooperare şi comunicare, dar şi pentru descoperirea de noi pasiuni.

Primul eveniment din cadrul activităţilor STEM, Laboratorul de Slime, are loc pe 22 şi 23 februarie, în 12 serii a câte 14 copii, în intervalul orar 16 -20. Fiecare serie durează 30 de minute.

Deci, Dragonul Sunny îi aşteaptă pe copiii cu vârste între 5 şi 12 ani la etajul 1 din Sun Plaza să se transforme în mici oameni de ştiinţă. La finalul activităţii, fiecare participant va pleca acasă cu opera sa.