Fiecare semn zodiacal este caracterizat de un stereotip. Dacă eşti născută în zodia Fecioară, eşti considerată o persoană critică, Racii sunt prea sensibili, Leilor le place să deţină controlul, iar Balanţele sunt indecise. Deşi aceste trăsături nu sunt valabile pentru toată lumea, ele reprezintă pentru unii o modalitate de a-şi înţelege prietenii şi familia. Dar dacă acest obicei este dus prea departe?

Ce spun oamenii de ştiinţă despre „ghicitul în stele

Potrivit specialiştilor, oamenii trebuie să găsească ceva de care să se agaţe atunci când nu sunt stabili emoţional, iar astrologia reprezintă o modalitate de relaxare. Această ştiinţă le permite oamenilor să îşi proiecteze gândurile şi dorinţele interioare, asupra a ceva din exterior. Unul dintre elementele-cheie ale astrologiei este că se concentrează asupra viitorului, iar potrivit specialiştilor, acest lucru oferă un sentiment de stabilitate atunci când totul este nesigur. Această practică le permite oamenilor să se rupă de aspectele de zi cu zi ale vieţii lor şi să facă o pauză reflectând la dorinţele lor viitoare, la luptele din trecut şi la problemele din prezent.

De ce devin unii oameni dependenţi de astrologie

Pentru a atrage cât mai multe persoane, astrologia se concentrează mai ales pe lucrurile pozitive. Horoscopul tinde să ofere informaţii generale şi le oferă oamenilor răspunsuri pozitive în ceea ce priveşte viitorul lor. Informaţiile oferite sunt adesea liniştitoare şi oferă confort.

Când poate fi astrologia periculoasă