Casey a crezut că iubitul ei, Alex, este cel ales, însă în noaptea dinaintea nunţii a primit un mesaj care i-a schimbat viaţa complet. Înconjurată de prietene, femeia a fost bombardată cu o serie de mesaje de la un număr necunoscut. Unul dintre ele conţinea următorul mesaj: "Eu nu m-aş căsători cu el. Tu?". 

Celelalte mesaje conţineau conversaţii dintre Alex şi o altă femeie, dar şi câteva selfie-uri. Cele mai recente erau făcute cu doar câteva zile înainte de nuntă. 

Prietenele au sfătuit-o să-l sune pe Alex şi să anuleze nunta, însă Casey era prea şocată ca să ia o decizie. "Cum puteam eu să anulez nunta când toată lumea era deja acolo şi totul era plătit?" A doua zi s-a hotărât: nunta va lua loc, însă cu câteva modificări.  

"În timp ce păşeam spre altar, rochia visurilor mele devenise doar o haină. Alex mi-a văzut faţa şi şi-a dat seama că nu aşa arată o femeie în cea mai fericită zi din viaţa ei, însă habar nu avea ce urmează", a povestit ea.  

"Astăzi nu va avea loc nicio nuntă", a anunţat Casey. "Se pare că Alex nu este cine credeam eu".

Apoi şi-a scos telefonul şi a început să citească:  

"Corpul tău este incredibil. Şi ştii cum să-l foloseşti. Mi-aş dori ca şi iubita mea să facă asta." 

"Mi-e dor de tine. Nu am mai avut o astfel de legătură cu nimeni până acum".

A lex a urmărit totul şocat, apoi a ieşit din biserică, timp în care mireasa a continuat: "Vă iubesc şi mă bucur că sunteţi toţi aici. Astăzi nu va avea loc o nuntă, ci o celebrare a sincerităţii".


Sursă: boredpanda.com