Zodiile favorizate în decembrie. Care au mai mult noroc la final de an?

1 72121 original jpg jpeg

Pentru ultima lună a anului astrele au pregătit surprize pentru toţi nativii din zodiac. Pe unii îi aşteaptă veşti dintre cele mai bune pe aproape toate planurile. Care sunt zodiile favorizate ale lunii decembrie, află din acest clasament.

Luna decembrie este una de succes pentru aceste zodii. Te numeri printre norocoşii sfârşitului de an?

Zodiile favorizate în decembrie-Taur

Astrele îi susţin pe cei născuţi în această zodie. Pur şi simplu pot face lucruri la care abia îndrăzneau să se gândească. Tot ce trebuie să facă este să se adapteze la orice situaţii şi succesul va veni de la sine.

Pe plan profesional lucrurile încep să se mişte cu o viteză uluitoare. În bine,în majoritatea cazurilor. Din punct de vedere amoros,taurii sunt sfătuiţi să-şi asculte mai mult inima şi mai puţin sfaturile celor din jur.

Zodiile favorizate în decembrie-Rac

La început luna decembrie îi ia pe nepregătite pe raci şi îi supune unor teste. Din fericire,aceşti nativi au toate resursele să le treacă cu brio. Totul e să privească cu optimism tot ce fac şi tot ce primesc.

Profesional,sfarşitul de an vine cu multe evenimente fericite,fie că e vorba despre o promovare,o mărire de salariu sau alt job,mai atrăgător. Pe plan sentimental,totul revine la normal după o lungă aşteptare,iar eforturile lor vor fi răsplătite.

Zodiile favorizate în decembrie-Leu

Multe surprize îi aşteaptă pe lei în această lună. Pe plan financiar,se anunţă succes pe toată linia şi câştiguri bine meritate,însă trebuie privite şi primite cu prudenţă şi înţelepciune.

În dragoste,se cere concentrare maximă asupra lucrurilor cu adevărat importante şi să se evite lucrurile,persoanele şi evenimentele stresante.

Zodiile favorizate în decembrie-Fecioară

A patra zodie norocoasă în luna decembrie a lui 2016,fecioara trebuie să meargă în continuare pe ideea că atitudinea optimistă atrage lucruri pozitive. Ar trebui să mai lucreze la mentalitate şi,dacă toate acesta sunt îndeplinite,norocul va începe să curgă şiroaie în viaţa acestor native.

Profesional,se cere mai multă atitudine şi luptă. Doar aşa pot obţine tot ceea ce doresc. Pe plan sentimental,astrologii recomandă mai multă încedere în propria persoană şi în calităţi.

Zodiile favorizate în decembrie-Scorpion

Majoritatea nativilor din această zodie termină anul cu bine pe toate planurile. Îşi duc la bun sfârşit activităţile pe care le-au început şi le doreau finalizate pe plus.

Profesional,succesul îi însoţeşte,dar întâmpină şi piedici. Nu ar trebui să se descurajeze,pentru că la final,când trag linie,realizează că se numără printre norocoşi.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg