Lorena Sârbu se bucură de un început de an plin cu succese pe bandă rulantă din partea academiei de tenis pe care a deschis-o în America, împreună cu soţul ei. Cei doi au investit mult în acest domeniu al sportului alb, aceasta find pasiunea omului de afaceri.
 
„Terminăm anul cu proiecte frumoase şi rezultate pe măsură în ceea ce priveşte academia noastră de tenis! Soţul meu, Toby Crabel, s-a bucurat de un real succes cu turneul grass court sponsorizat de el la Mission Hills Country Club din Palm Springs. Toby a făcut un turneu organizat pentru divizia de seniori, iar copiii au ajutat şi ei şi totul a ieşit minunat. Andrei Crabel, fiul nostru, s-a implicat şi şi-au adus aportul şi ceilalţi jucători tineri de la noi din academie, Manuel Pena Lopez şi Corrado Summaria, din Italia. Suntem încântaţi că putem face performanţă la acest nivel în tenis, iar antrenorul nostru, Brian Dabul, şi-a adus aportul la această victorie şi abia aşteptăm următoarele turnee de tenis. Între timp eu mă concentrez şi pentru colecţia nouă pe care urmează să o lansez şi pregătesc noi proiecte cu care sper să va surprind‟, a declarat Lorena Sârbu.

Fiul Lorenei Sârbu, un câştigător în tenis

Andrei Crabel, fiul Lorenei Sârbu şi al omului de afaceri american Toby Crabel, îşi construieşte un nume frumos în lumea tenisului şi câştigă concurs după concurs! Adolescentul a făcut figură bună la Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021,  BNP Paribas Open!

Secretele Lorenei pentru aspectul fizic „de invidiat‟