Dana Războiu, Oana Roman, Diana Bart, Roxana Ciuhulescu, Irina Mohora, Paula Chirilă, Roxana Blagu şi Simona Dragomir sunt mămicile care au sosit alături de copii lor în parcul Miramagica, din Herăstrău şi care au retrăit pentru câteva ore entuziasmul copilăriei. Cei mici s-au bucurat de jocurile şi de atracţiile locaţiei, de un concert special susţinut de Anna Lesko şi de un program artistic.

La ce activităţi au participat cei mici

Cu toţii s-au bucurat de atracţiile din parc! Cei mai mari au urcat pe platforma turnului Spark, ce i-a plimbat cu mare viteză de sus pana jos şi de jur împrejur. O altă atracţie pentru copiii mai mari a fost racer-ul Airbone Shot, in care s-au simţit ca într-o călătorie în spaţiu. Cei mai mici au preferat jocurile specifice vârstei lor: scaunul rotativ ce i-a plimbat de sus până jos pe muzica antrenantă, caruselul, trenuleţul colorat sau maşinuţele cântătoare. Alţii s-au urcat în roata Miramagica, de unde au admirat, de la înălţime, oraşul sau roller coaster-ul în formă de omidă. Cei pasionaţi de condus au urcat în maşinile tamponabile, iar cei pasionaţi de cursele de cai s-au jucat la Derby. Micuţii plini de energie au sărit zeci de minute în şir pe saltelele gonflabile.

Concert, dans şi veselie

Pe scenă a avut loc un moment de divertisment antrenant, ţinut de un MC cu experienţă, iar mai apoi, Anna Lesko a susţinut un concert. Artista şi-a făcut apariţia într-o costumaţie de scenă colorată, care a atras toate privirile, a cântat şi a dansat printre oaspeţi. După recital, Anna Lesko a urcat în roata Miramagica pentru un tur, alături de micuţii prezenţi la petrecere.

Sursă foto: yolomedia.ro