Jurnaliştii de la Cancan.ro au dezvăluit, în exclusivitate, fotografii cu cei doi îndrăgostiţi la mare. Flick şi iubita lui, Denisa Hodişan, au ieşit pe balconul hotelului pentru a se bucura de privelişte şi de vremea frumoasă. Dacă la început, amândoi au ieşit în halat, până la urmă frumoasa brunetă s-a dezbrăcat de el, etalându-şi trupul perfect. Bronzată şi cu forme apetisante, fosta Miss Planet 2019 nu şi-a luat ochii de la iubitul ei. Ba mai mult, aceştia au fost văzut săruntându-se pasional! 

Denisa Hodişan este o cunoscută fată de oraş, care se învârte de mai multă vreme numai prin cercuri mondene, scrie Fanatik.ro

Tânăra, originară din Oradea, a fost implicată, în 2019, într-un scandal, după ce Mihnea Grigoriu, cel care era iubitul Alexandrei Becali, ar fi părăsit-o pe cea din urmă pentru Denisa. 

Sebastian Fîlcea este împreună cu Denisa de câteva luni, doar că în presă acest lucru s-a aflat de puţin timp. 

"Am avut şi relaţii serioase, de cinci, şase, şapte ani, dar şi relaţii pasagere de o lună, două. Nu pot să zic că am un tipar de femeie. Pentru mine femeia trebuie să fie frumoasă cu totul. Nu sunt atent doar la un anumit aspect. Am cunoscut fete pe Internet, frumoase, dar când am văzut cum gândesc, nici nu am mai vrut să le cunosc", a spus, la un moment dat, Flick, în emisiunea lui Dan Capatos, a mai precizat sursa citată. 

"Am o şcoală de dezvoltare personală pentru copii, avem şi modeling, teatru, educaţie financiară. Eu am terminat facultatea de matematică şi am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipseşte din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani", a povestit Denisa la aceeaşi emisiune. 

FOTO Facebook, Instagram, Cancan.ro