Luna plină sau Luna recoltei din zodia Peşti ne „dezvăluie‟ secretul răspunsurilor şi decizilor corecte

1 shutterstock 306478394 jpg jpeg

Luni, 20 septembrie, are loc o nouă Lună plină, cunoscută şi sub denumirea de Luna recoltei, iar impactul evenimentului astral se răsfrânge asupra tuturor celor douăsprezece zodii. De această dată, Luna ne încurajează să ţinem cont de instinct înainte să acţionăm, să vorbim, să facem planuri.

Luna nouă în Peşti estompează nevoia de a ne pune întrebări, de a ne îndoi de lucruri şi ne împulsionează să ne bazăm pe prima reacţie, pe ce ne şopteşte vocea interioară. Ia deciziile importante bazându-te pe instinct şi ţine cont de previziunile despre cum afectează LunA plină fiecare semn zodiacal în parte.

De unde provine numele de Luna recoltei

Luna are faze diferite. Când este cel mai mare, mai rotundă şi mai luminoasă este faza Lunii pline. Numele pentru această lună plină din luna septembrie are legătură cu faptul că astrul răsare aproape în acelaşi timp timp câteva nopţi la rând, ceea ce le permite fermierilor să aibă lumină suplimentară noaptea, pentru a termina de strâns recoltele, înainte de sosirea frigului de toamnă, potrivit Almanahului vechiului fermier. Fiecare Lună plină se sincronizează cu un semn zodiacal, iar aceasta se află în Peşti.

Citeşte şi VIDEO Horoscop cromatic. Ce culori îţi aduc noroc şi abundenţă în septembrie

Ce impact are Luna recoltei asupra semnului tău zodiacal?

Tema de lucru a evenimentului astral este: ascultă-ţi instinctele! Acest lucru va pătrunde în toate domeniile vieţii, de la modul în care simţi lucrurile pe plan profesional până la rutina de exerciţii fizice pe care o practici zilnic. Însă cel mai important impact al Lunii asupra zodiilor se referă la relaţiile cu cei din jur. Energia Peştilor te face să îţi doreşti să ai mai multă compasiune şi să înţelegi mai bine alţi oameni, dar vei avea şi un sentiment de recunoaştere rapidă a motivelor care stau la baza acţiunilor celor cu care interacţionezi.

Citeşte şi Horoscop bilunar. Până la finele lui septembrie, vei obţine ce doreşti doar dacă faci nişte compromisuri

Dacă tu şi partenerul tău aţi trecut printr-o etapă glaciară a relaţiei, Luna recoltei vă va ajuta să înţelegeţi dacă e timpul să vorbiţi şi mai intens despre problemele în doi sau să vă relaxaţi, pentru că lucrurile intră pe făgaş normal.

În acelaşi timp, Mercur trimite subtile energii care lucrează pentru a restabili armonia. Astfel că înainte să vorbiţi, vă veţi asculta vocea interioară, indiferent că este vorba despre cuplu, familie, serviciu sau orice aspect al vieţii. În acest fel putem evita cu toţii multe eventuale conflicte.

Citeşte şi Horoscopul chinezesc, despre destin. Ce semnificaţii are anul în care te-ai născut, în funcţie de decadă

Toate semnele zodiacale vor fi afectate de Luna plină în Peşti, dar Fecioara şi Peştii vor resimţi impactul cel mai mult.

Următoarea Lună plină va avea loc pe 20 octombrie 2021, în zodia Berbec, şi toţi nativii din zodiac vor resimţi o stare de agitaţie, vom fi grăbiţi şi tensionaţi, dar nu pentru multă vreme. Sarea este trecătoare. Deocamdată, să ne bucurăm că vocea interioară ne şopteşte răspunsurile corecte în tot ceea ce avem de făcut.

@shutterstock



Recente

Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg