Pamela Anderson: „Putin s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”

Fostul „Iepuraș” Playboy a făcut câteva dezvăluiri amoroase în interviul oferit revistei Variety cu ocazia lansării autobiograbiei faimoasei blondine, „Love”.

image

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare autobiografia uneia dintre cele mai cunoscute femei de pe planetă, care a pozat, în tinerețea ei, în reviste destinate bărbaților și a făcut ravagii în serialul „Baywatch”. Și, până ce cartea va ajunge pe rafturile librăriilor din întreaga lume, Pamela oferă detalii picante, incluse în volumul mult așteptat.

Astfel, Anderson a povestit, în revista Variety, despre noaptea de pomină petrecută cu Julian Assange, când acesta era exilat în Ambasada Ecuadorului. Vedeta de 55 de ani a dezvăluit că obișnuia să-l viziteze în mod regulat în Londra, unde era exilat politic.

După ce a făcut cunoștință cu el în 2014, Pamela a început să-l viziteze pe fondatorul Wikileaks în exil. Într-una dintre seri, cei doi au băut mescal toată noaptea: „A fost totul romantic, pentru că el mă inspira atât de mult!...”, a recunoscut vedeta.

Un personaj mult mai cunoscut pe care blondina a reușit să-l cucerească a fost Vladimir Putin. Pamela a mărturisit că vizita ei la Kremlin a fost extrem de incitantă pentru președintele rus Putin. „Eram la Kremlin, săteam la masă și toată lumea era prezentă”, a început să povestească diva.

Vladimir Putin FOTO Profimedia

„Putin a venit în încăpere o singură dată, dar știa tot ce se petrecea. Primeam mesaje de la alte persoane care-mi spuneau cât de încântat era Putin că eram eu acolo! Pot spune că s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”, a conchis Pamela Anderson.

O vehementă apărătoare a drepturilor animalelor, actrița americană s-a dus în Rusia pentru a-i convinge pe oamenii politici ruși să interzică importul de produse provenite din foci. Ce-i drept, i-a ieșit figura! A reușit să stopeze importul, iar frumoasa vedetă l-a răsplătit pe liderul de la Kremlin cu un zâmbet absolut cuceritor.

Foto - Variety, ProfimediaRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg