Shania Twain își ascundea sânii ca să nu fie abuzată sexual de tatăl ei vitreg

În adolescență, faimoasa cântăreață a fost nevoită să recurgă la orice metodă posibilă pentru a se face cât mai puțin vizibilă și neatrăgătoare în ochii tatălui ei vitreg. A reușit?

image

Canadianca de 57 de ani a vorbit deschis despre copilăria ei dificilă, fiind săracă lipită pământului în Ontario, unde ea și cei patru frați ai ei au crescut alături de mama lor Sharon și de tatăl vitreg Jerry Twain, care i-a adoptat legal pe copii.

O fi fost Shania adoptată de tatăl ei vitreg, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe acesta să o abuzeze fizic și sexual pe biața copilă în primii ei ani de viață. Twain a dezvăluit recent că a încercat orice truc posibil ca să treacă neobservată în căminul părintesc. Degeaba, din păcate!

„Mă ascundeam și îmi turteam sânii, mi-i aplatizam”, mărturisește vedeta în The Sunday Times. „Purtam sutiene care erau prea mici pentru mine, îmi puneam chiar două sutiene și mă îmbrăcam astfel încât să nu mai existe nimic feminin la mine. Așa treceam mai ușor neobservată”, a dezvăluit cântăreața. „Pentru că, Dumnezeule mare, nu voiai să fii fată în casa aceea! Era îngrozitor acest lucru!”

Însă tratamentul pe care-l primea acasă nu s-a limitat doar acolo. Când a plecat de-acasă, și-a dat seama că și alți bărbați aveau un comportament deplasat către ea: „Când ieși în lume și ești fată și ai parte de acelașai tratament neplăcut, asta nu face decât să confirme ceea ce mi se întâmplase mie acasă. E atât de rău să fii fată! E așa rău să ai sâni! Mi-era rușine că eram fată!”, a conchis Shania.

În 2018, Twain a recunoscut că abuzul sexual la care a fost supusă a început când avea 10 ani. „Oooo, nu o să intru în detalii!”, a spus ea în The Guardian. „În același timp, nu mă deranjează s-o spun, pentru că e important ca oamenii să-și dea seama că se poate supraviețui după asemenea lucruri”, a continuat aceasta.

„Cred că abuzul sexual vine la pachet cu abuzul fizic și psihologic, atunci când e vorba despre cineva pe care-l cunoști. Am învățat să evit subiectul. Abuzatorii vor să te manipuleze, fie că fac asta înainte sau după, așa că eu mi-am spus mie că era ceva în neregulă cu acea persoană”, a mărturisit vedeta.

Shania nu și-a cunoscut tatăl biologic, iar tatăl ei vitreg, Jerry, și mama ei, Sharon, și-au pierdut viața într-un accident autor în 1987.  

Foto - ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg