Shannen Doherty a purtat rochia în care și-a pierdut Tori Spelling virginitatea. Era plină de sânge!

Tori Spelling a dezvăluit, în podcastul „MisSpelling”, că fosta ei colegă din serialul „Beverly Hills, 90210”, Shannen Doherty, a împrumutat rochia în care a făcut ea pentru prima dată sex, cu toate că avea o mare pată de sânge pe ea.

image

În timpul celui mai recent episod al podcastului ei, Tori și-a amintit de momentul în care și-a pierdut virginitatea cu iubitul ei de-atunci, Ryan Ozar, și, tocmai pentru că amintirea era atât de vie, n-a uitat niciodată nici ce purta în marele moment al vieții ei. „Îți amintești acea rochie Betsy Johnson, pe care ai purtat-o când am făcut acea ședință foto cu toată distribuția din serial? Era neagră și avea un imprimeu floral…”, a întrebat-o Spelling pe Shannen.

„Obișnuiam să împrumutăm de la una la alta haine”, a recunoscut vedeta cu cinci copii, care a fost întreruptă imediat de Doherty: „Vrei să spui că ți-ai pierdut virginitatea în rochia mea??”.

„Nu, ceea ce încerc eu să-ți spun e că tu ai purtat rochia în care mi-am pierdut eu virginitatea, nu invers”, i-a răspuns Tori prietenei sale absolut șocate de ce auzea. „Ți-am și spus atunci că avea o pată de sânge pe spate și tu mi-ai spus că nu-ți păsa de asta”, a continuat actrița de 50 de ani.

După câteva secunde de introspecție, Shannen și-a amintit exact momentul și cât de mult i-a plăcut rochia neagră cu trandafiri mari, roșii pe ea. „A fost dată la curățat, totuși… Dar, pur și simplu, nu cred că au putut scoate pata de sânge de pe ea. Mergeam undeva și n-aveam nimic cu ce să mă îmbrac, așa că am împrumutat rochia aceea…”, a excplicat actrița de la Hollywood.

image

După ce a purtat rochia pătată cu sânge de la Tori Spelling, Shannen Doherty și-a cumpărat și ea un exemplar al rochiei Betsy Johnson, însă uni, în negru complet. „Am împrumutat multe lucrui de-a lungul anilor…”, a ținut să sublinieze Spelling prietenia frumoasă pe care cele două vedete o au de ani de zile.

foto - Shutterstock, Beverly Hills, 90210



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg