Cântăreaţa americană a renunţat în 2004 la statutul de solistă a trupei No Doubt,pentru a-şi lansa primul ei album solo,intitulat "Love. Angel. Music. Baby",urmat de "The Sweet Escape",material discografic lansat în 2006. Ambele albume au primit discul de platină.

Gwen Stefani a recunoscut într-un interviu recent că un nou album semnat No Doubt nu poate să apară în viitorul apropiat,deoarece toţi membrii trupei sunt foarte ocupaţi pe plan personal. Totodată,cântăreaţa a spus că nu intenţionează să mai lanseze un alt album fără colegii ei de trupă.

“Acela a fost doar un moment în timp. A durat puţin mai mult decât credeam noi,pentru că mă aflam într-o perioadă plină de inspiraţie. În viaţă,trebuie să faci acele lucruri care se manifestă la un moment dat,iar totul va ieşi aşa cum trebuie”,a declarat solista americană pentru publicaţia Entertainment Weekly.

No Doubt îşi va anunţa planurile de viitor în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc vineri,10 iunie.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt,în 1990,iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără “Just a Girl” şi “Don't Speak”.