Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP BERBEC - Berbecii au agenda pregătită pentru săptămâna următoare. Chiar de luni intră în pâine, se gândesc la bani sau la cum pot să îi procure. Marţi şi miercuri sunt zile foarte bune pentru întâlniri, în weekend se distrează.

HOROSCOP TAUR - Taurii au o săptămână cu aspect frumos, pe care o încep bine. Toată săptămâna se gândesc la proiecte şi la bani. Asta vor face în special marţi şi miercuri. Unele acte poate nu le-au încheiat corect în anul care a trecut. Atenţie! Nu ar fi rău să le controleze să vadă dacă totul este în regulă.

Poate din mai multe încercări?! 4 zodii predispuse să aibă ghinion în dragoste

HOROSCOP GEMENI - Gemenii au o încărcătură mare în zona banilor, mai mult a recuperării banilor. Trebuie să fie atenţi la strategiile care au funcţionat în anii trecuţi.

HOROSCOP RAC - Pentru raci săptămână aduce multe întâlniri şi discuţii. Săptămâna începe bine în sensul că există armonie şi bază de dialog, dar pot avea sentimentul că li se ascunde ceva.

HOROSCOP LEU - Leii au parte de foarte multă muncă în săptămâna 6-12 ianuarie. Au rezultate şi sunt foarte implicaţi. Foarte bune zilele de marţi şi miercuri pentru întâlniri.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioara trebuie să îşi valorifice potenţialul profesional, dar şi în relaţiile personale. În a doua jumătate a săptămânii pot avea un proiect de succes.

HOROSCOP BALANŢĂ - Balanţa are multe discuţii. Lună plină le aduce clarificări. Au parte de distracţie în weekend.

Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

HOROSCOP SCORPION - Pentru Scorpioni e nevoie de organizare, e nevoie de o disciplină şi de un orar de zi cu zi pentru a bifa toate punctele pe care le au.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Pentru Săgetători e foarte încărcată zona câştigurilor. Îşi ştiu foarte bine interesele şi au un aspect de economie.

HOROSCOP CAPRICORN - Capricornii au o săptămâna încărcată de emoţii şi gânduri. Viaţa lor se schimbă armonios.

Citeşte continuarea articolului, aici!