Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna 20-26 mai 2019 aduce multă muncă. Marţi, miercuri şi joi au parte de aspecte bune legate de activitatea profesională, dar şi de bani. 

Taur

Taurii au şi ei o săptămână în care sunt foarte concentraţi pe ce fac alţii, ce au alţii de spus şi cum primesc aceştia ideile lor. 

Gemeni

Gemenii se gândesc să economisească bani în această săptămână. Miercuri şi joi au spor material.

Rac

Pentru Raci săptămâna viitoare aduce multe discuţii cu partenerul. Nu acceptă negociere.

Citeşte şi: Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

Leu

Pentru Lei, în săptămâna 20-26 mai, accentul se pune pe muncă. Ei renunţă la diverse activităţi care le consuma timpul şi îşi organizează mai bine munca.

Fecioară

Pentru Fecioare e o săptămână în care se pune accentul pe conştientizarea atuurilor şi exprimarea lor.

Balanţă

Balanţele vor avea în săptămâna 20-26 mai 2019 multe discuţii despre poziţia lor şi despre cum ar trebui să se întâmple lucrurile.

Scorpion

Scorpionii îşi fac planuri şi încearcă să găsească formula cea mai potrivită pentru a rezolva un proiect sau o activitate.

Citeşte şi: Trei zodii sunt lovite de ghinion în luna mai. Necazuri la tot pasul pentru ele!

Săgetător

Săgetătorii sunt concentraţi pe bani în special miercuri şi joi pot face investiţii foarte bune. Negociază foarte bine şi îşi pun reputaţia la bătaie.

Capricorn

ăptămâna 20-26 mai 2019 îi face pe Capricorni să se gândească la nevoile lor şi cum pot face să aibă mai multe grijă de ei. Priorităţile în viaţa lor se schimbă.

Vărsător

Pentru Vărsători vorbim în această săptămână de o mică dezamăgire din partea unui prieten. Miercuri şi joi sunt zile în care repară ceva.

Peşti

Pentru Peşti vorbim de o săptămână care îi poate pune în dificultate chiar începând de luni. Miercuri şi joi le-ar prinde bine un sfat de la o persoană cu experienţă de viaţă.

 

Sursă: antena3