Horoscopul verii pentru femeile singure – Berbec

Îţi este greu să-ţi dai seama ce-ţi doreşti în privinţa unei relaţii de cuplu,de aceea lucrurile stagnează. Ai de luat o  decizie dificilă şi-ţi faci multe griji în privinţa statorniciei celui pe care-l doreşti mai mult,dar şi a trăiniciei relaţiei.

Horoscopul verii pentru femeile singure – Taur 

În perioada aceasta te caracterizează promiscuitatea,dar atâta timp cât nu-ţi doreşti nimic serios deocamdată,nu e nevoie să-ţi faci griji. Dacă pe parcursul verii e posibil să simţi că te-ai îndrăgostit şi că vrei o relaţie de durată,nu e cazul să te temi să faci o schimbare în viaţa ta.

 Horoscopul verii pentru femeile singure– Gemeni 

Oricât de mult te-ai strădui,vara aceasta nu vei avea parte de schimbări importante în plan amoros. Chiar dacă simţi că vrei să-ţi întemeiezi o familie,nu te grăbi să iei o decizie dacă găseşti pe cineva pe gustul tău. Asigură-te că el este cel pe care-l doreşti cu adevărat.

 Horoscopul verii pentru femeile singure – Rac 

Până la finalul verii te vei bucura de admiratori atraşi de farmecul şi de felul tău de a fi. Profită de avansurile care ţi se fac şi alege un partener,pentru că după finalul verii vor scădea şansele de a atrage sexul opus.

Horoscopul verii pentru femeile singure – Leu

Ai toate şansele să întâlneşti un partener alături de care să începi o relaţie frumoasă. Faci tot posibilul ca ea să dureze,pentru că te simţi împlinită. Dacă el are defecte pe care în mod obişnuit nu le-ai accepta,nu te aştepta să se schimbe şi nu-i face nicio concesie.

 Horoscopul verii pentru femeile singure – Fecioară 

Odată cu vara va veni şi începutul unei frumoase relaţii. Prima întâlnire va fi neaşteptată. Poate fi chiar iubire la prima vedere. Cu multă iubire,încredere reciprocă şi înţelegere aveţi toate şansele să construiţi o relaţie puternică,de durată.

 Horoscopul verii pentru femeile singure – Balanţă 

Până acum n-au fost schimbări majore în viaţa ta. Aceasta se datorează şi faptului că nu te laşi dusă de val şi de oricine îţi dă mai multă atenţie. Din vară,însă,ai multe ocazii să afli pe cineva care merită cu adevărat dragostea ta.

 Horoscopul verii pentru femeile singure – Scorpion 

Viaţa ta devine tumultoasă şi se va schimba radical începând din iunie,ceea ce te poate aduce alături de om căruia îndrăzneşti să-i acorzi încrederea ta. Vei trăi experienţe extraordinare alături de el şi sunt şanse mari să păstraţi o relaţie de lungă durată.

 Horoscopul verii pentru femeile singure – Săgetător 

Vara aceasta,nu trebuie să-ţi pierzi speranţa în iubireşi în modul ei surprinzător de a se ivi în sufletul tău atunci când te aştepţi cel mai puţin. În general,nu găseşti energia necesară pentru a porni în căutarea fericirii şi rişti să n-ai parte de schimbări în plan amoros,dar nu dispera.

 Horoscopul verii pentru femeile singure – Capricorn 

Dacă-ţi doreşti ca până la sfârşitul verii să întâlneşti un partener aşa cum visezi,renunţă la rigoare în ceea ce priveşte iubirea,pentru că ea n-ar trebui să se supună calculelor. Atenţie! Din toamnă vei avea mai puţine ocazii să găseşti pe cineva pe placul tău.

Horoscopul  verii pentru femeile singure – Vărsător

Vara aceasta,vei fi nevoită să faci alegeri dificile în dragoste. Dacă se întâmplă ca printr-o minune să ai mai mulţi pretendenţi,ascultă-ţi inima înainte de a opta pentru unul sau altul. Nu pleca urechea la ce spune lumea,pentru că e posibil să fii înşelată.

Horoscopul verii pentru femeile singure – Peşti

Vara aceasta cucereşti pe mulţi cu farmecul tău. Mai mult,ai şanse foarte mari să cunoşti un om pe care l-ai aşteptat de mult timp şi e posibil să fii tentată să te laşi dusă de val. Înainte de toate,fii sigură că este într-adevăr aşa cum pretinde.