De aceea, o manichiură îngrijită şi un inel deosebit este tot ce ai nevoie pentru a arată bine şi pentru a te simţi excelent. În cele ce urmează, îţi vom prezenta câteva inele argint pe care le poţi purta la orice ţinută, în orice moment al zilei!

1. Inel personalizat cu nume - Argint 925

Inele reglabile şi cu un design minimalist sunt din ce în ce mai populare în ultimii ani. Se potrivesc la orice ţinută şi pot fi purtate cu succes în orice moment al zilei, indiferent unde te afli. Recomandarea noastră este această superbă bijuterie realizată din Argint 925, ce poate fi personalizat după bunul tău plac. Poţi alege gravarea numelui tău sau de ce nu, poate un cuvânt ce te reprezintă. Dacă nu îţi place în mod deosebit culoarea argintului, atunci poţi opta pentru placarea inelului cu aur galben sau roz (ambele de 14K).

2. Inel DOR - Model oval - Argint 925 - Colecţia Victoriana

Dacă îţi plac bijuteriile statement, atunci acest inel ţi se va potrivi foarte bine. Aşa cum poţi observa şi din imagine, este o bijuterie ce atrage priviri. Este confecţionat din argint 925, cu aspect mat şi se poate regla. Inelul are şi o încărcătură emoţională foarte puternică, putând fi dăruit unei persoane care nu mai locuieşte în ţară şi de care îţi este în permanenţă dor.

3. Inel bănuţ şi cristal Zirconiu - Gravura personalizată - Argint 925 - Model reglabil

Îţi doreşti un inel pe care să îl poţi personaliza cu un simbol ce are o însemnătate specială pentru tine? Poate chiar cheia sol, aşa cum este prezentat în imagine? Atunci, alege cu încredere această bijuterie specială! Bănuţul inelului poate fi gravat cu o iniţială, un simbol sau o cifră, în funcţie de preferinţele tale. De asemenea, suntem siguri că vei aprecia şi Cristalul ZIrconiu transparent, ce oferă bijuteriei o eleganţă aparte.

4. Inel HORA - Argint 925 - Colecţia Victoriana

Tot din Colecţia Victoriana de la ChicBijoux îţi recomandăm şi acest superb inel, gravat cu unul dintre cele mai puternice simboluri ale românilor: hora. Când spui horă, te gândeşti la Marea Unire, la libertate şi la dedicare. Poţi purta inelul pentru a arăta mândria de a fi româncă sau ca simbol al iubirii, mai ales dacă povestea ta de dragoste a trecut prin multe încercări şi totuşi nu a pierdut lupta.

5. Inel personalizat - 3 copii - Model lat - Argint 925 - Cristal Swarovski

Ultimul inel pe care ţi-l prezentăm astăzi este ideal pentru o mamă sau o bunică şi poate fi personalizat după bunul plac. Este reglabil, poate fi placat cu aur galben sau roz şi ai posibilitatea de a alege culoarea Cristalului în funcţie de preferinţă sau de luna de naştere (pe site găseşti mai multe detalii).

Sperăm că ţi-au plăcut recomandările noastre şi că vei alege unul dintre aceste inele!