Irina Rimeş se bucură de succes răsunător şi este îndrăgită de o mulţime de persoane, însă viaţa ei nu a fost deloc uşoară, mai ales că la un moment dat a fost nevoită să cânte pe stradă, ca să facă rost de bani. 
 
Astfel, în momentul în care pe scenă a urcat Luiza Constantin, o artistă de origine rromă, care a povestit că îşi câştigă existenţa în Italia cântând pe stradă, Irina Rimes i-a lăsat mască pe juraţi dezvăluind un detaliu neştiut din trecutul ei – a cântat pe stradă, alături de soţul ei, Andi: '”Mi-am amintit că eu şi soţul meu am plecat în Belgia. Am luat pălăria şi am plecat cu 10 euro. Stăteam ca proştii pe scaun şi aşteptam în Frakfurt. Am ajuns şi am cântat pe stradă, cum spui tu. Am preţuit acel moment. Mă identific cu tine'”, i-a spus jurata de la Vocea României concurentei.
 
Ba mai mult, ea a mai dezvăluit că ea şi soţul ei au plecat într-o aventură inedită fără niciun ban: ”Eu şi soţul meu ne-am luat inima în dinţi şi ne-am dus în Belgia. Am luat pălăria şi am adunat 110 de euro, cât costa biletul de autobuz. N-aveam bani de avion, dar fără bani de întoarcere”.
 
Şi atunci, artista a făcut ceea ce ştie ea mai bine – a cântat pentru a strânge bani de drum! ”Imaginează-ţi că nu avem bani nici să mergem la baie. Am ajuns în Frankfurt şi stăteam ca proştii pe scaune şi ne ţineam să ajungem într-o benzinărie, unde e baia gratis, a povestit Irina. „Am preţuit şi încă preţuiesc acel moment”, a încheiat ea, emoţionată, potrivit Viva!.