Kristen Stewart face parte din categoria actriţelor cel mai bine plătite. Iar asta pentru că actriţa a excelat de fiecare dată când a apărut în filmele de pe marile ecrane. Acum, actriţa se pregăteşte de lansarea filmului „Spencer‟, în care joacă rolul Prinţesei Diana, o dramă despre viaţa lui Lady Di, care se aşteaptă să intre în cursa pentru nominalizările Oscar.

Citeşte şi: Kristen Stewart, vizitată de fantoma Prinţesei Diana? Actriţa a trecut prin momente speciale şi înfricoşătoare

Într-un interviu acordat recent jurnaliştilor de la Sunday Times, Stewart a vorbit despre presiunile faimei şi despre rolurile pe care le-a interpretat, de-a lungul carierei. Actriţa, care a apărut în aproximativ 50 de pelicule de succes, precum: „Twilight‟, „Charlie’s Angels‟, „Snow White and the Huntsman‟, „Into the Wild‟, „On the Road‟ sau „Lizzie‟ a declarat că „ar fi o prostie totală‟ să spună că toate rolurile sale au fost bune, ci probabil doar cinci filme le consideră a fi remarcabile: „Probabil că am făcut cinci filme, din 45 sau 50 de filme‟, a spus actriţa.

Kristen Stewart: „ Am regretat că am spus da la câteva filme‟