Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În viaţa de zi cu zi,nu-i chip să te contrazică cineva. Îţi place puterea şi ideea de a avea mereu dreptate în afirmaţiile tale. Dependenţa de alcool este foarte periculoasă şi îţi cam face cu ochiul.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cui nu îi place să fie înconjurat de lux şi de prosperitate? Banii sunt o parte imoprtantă din viaţa ta şi simţi că fără ei nimic nu e la fel. Ai grijă cum îi obţii şi încearcă să-ţi dai seama că ei nu aduc chiar totul.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Fără doar şi poate,îţi plac experienţele tari. Ai plecat de la fumat şi alcool,însă nevoia ta de adrenalină creşte constant. Oare se merită să-ţi pui sănătatea în pericol?!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Ţe-i mai plăcut pe lume decât să savurezi o cafea îmbietoare de dimineaţă şi să stai la bârfă cu o prietenă? Fără această reţetă,dimineaţa ta pare un vis urât. Nu uita însă că aceste două activităţi pot crea dependenţă şi îţi pot aduce multe necazuri.

Leu (23 iulie – 22 august)

Eşti o fire puternică,luptătoare şi adori să fii în centrul atenţiei. Până la un punct,acest lucru este foarte bun. Însă uiţi repede limitele admise şi când începi să vorbeşti de tine nu mai ai ochi pentru altcineva. Nu uita că prea multă laudă strică.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Mâncarea delicioasă îţi desfată simţurile şi te poate scoate dintr-o stare nefavorabilă. Însă de aici şi până la a nu te opri din mâncat este cale lungă. Fii atentă la excesele alimentare şi ţine cont de siluetă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Într-o bună zi,norocul va fi de partea ta şi vei câştiga potul cel mare la jocurile de noroc. Până atunci,rişti să risipeşti nejustificat o avere şi să-ţi rişti situaţia financiară.

Scorpion (23 octombrei – 21 noiembrie)

Chiar dacă nu-ţi place ideea şi o consideri eronată,trebuie să admiţi şi tu că plăcerea sexuală se poate transforma uşor într-un viciu. Problema nu este asta,ci faptul că ai recurge la tot felul de trucuri dubioase pentru a-ţi satisface dorinţele.

Săgetător (23 octombrie – 21 noiembrie)

Niciodată nu refuzi o păjitură sau o felie delicioasă de tort. Poţi transforma cu uşurinţă consumul de dulciuri într-un adevărat viciu,mai ales când vine vorba de ciocolată.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Tânjeşti după bani,dar şi după un statut social cât mai înalt. Şi ai face orice ca ceilalţi să creadă asta,chiar dacă ar trebui să minţi sau să înşeli încrederea celorlalţi. Nu uita însă că minciuna are picioare scurte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Jocurile pe calculator,mersul la salon sau chiar epuizarea fizică pentru a duce la bun sfârşit un plan bine ticluit te fac să uiţi de tine. Nu te mai forţa până la epuizare,deoarece nu vei mai apuca să te bucuri de rezultate.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu te întorci acasă,chiar dacă ţi-ai uitat ceva,de teamă să nu-ţi meargă rău toată ziua. Crezi cu toată puterea în superstiţii,dar ar trebui să iei în calcul că acestea se pot transforma cu uşurinţă în vicii. Uneori,norocul ţi-l faci şi singură şi nu trebuie să dai bani la o ghicitoare ca viaţa ta să fie mai bună.