Când vine vorba de alegerea viitorului nume pentru copilul lor, unii părinţi studiază liste întregi cu prenume populare şi „la modă”, iar alţii decid să îi numească pe cei mici după unii membri speciali din familiile lor. Sunt şi situaţii în care părinţii sunt impresionaţi atât de mult de o persoană celebră, încât îşi doresc ca odrasla lor să îi poarte numele. Este şi cazul multor vedete, care şi-au primit numele după alte personalităţi cunoscute. Iată care sunt poveştile lor!

Leonardo DiCaprio şi-a primit numele după Leonardo da Vinci

Povestea lui DiCaprio este interesantă, deoarece el poartă numele celebrului pictor renascentist Leonardo da Vinci. În timpul unei călătorii în Italia, mama lui DiCaprio a simţit copilul lovind în burtă pentru prima dată, în timp ce privea tabloul lui da Vinci la Muzeul Uffizi, din Florenţa. Mama lui DiCaprio a considerat că acesta este un semn, ceea ce a determinat-o să îi pună copilului numele pictorului, după acest episod.

În ciuda originilor emoţionante ale numelui său, DiCaprio a fost sfătuit să îşi schimbe numele, deoarece i-a cauzat unele dificultăţi în a obţine roluri. În anii ’80, DiCaprio participase la 100 de audiţii, fără să primească un rol special, iar un agent l-a sfătuit să îşi schimbe numele într-unul mai american, pentru a atrage publicul american de partea lui.

Citeşte şi: Nicole Kidman era maseuză, Beyonce făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de astăzi 

Selena Gomez, botezată după Selena Quintanilla