Înainte de a intra în detaliile previziunilor bazate pe conjuncţia Lunii Noi în zodia Taur cu Lilith, astrologul explică de ce este important să luăm în serios prezenţa lui Lilith. „A ignora acest simbol, ce nu este o planetă, este ca şi cum cineva pus să vorbească despre sine, şi-ar enumera doar calităţile, pe care crede că le are, fără a fi conştient că şi acele calităţi se aşează perfect într-o matrice formată din tot atâtea trăsături vulnerabile, fără de care, nici fiinţa de lumină nu ar străluci atât de intens. Este nevoie de multă sinceritate vizavi de noi înşine, ca să conştientizăm aceste vibraţii mai joase, uneori distructive. Este primul pas către a nu îndrepta aceste energii tulburi către alţii‟.

Ce se întâmplă din seara de 11 mai 2021

Începând cu ora 22.00, ora României, Lună Nouă din Taur face conjuncţie cu Lilith, iar acest aspect ne poate influenţa până la Eclipsa de Soare, din 10 iunie. „Lilith se face adesea responsabilă de transferul unei situaţii, stări, manifestări de la o extremă la cealaltă, dar cu condiţia ca ceva anterior să se fi poziţionat, la fel, la extremă opusă. Cineva îşi poate schimba, deci, poziţia, la extremă opusă, fără nicio explicaţie. Cineva azi declară iubire, mâine nu mai este de găsit, ori acum ţi se promite ajutor, mâine persoana în cauză dispare‟, spune Cristina Demetrescu.

În aceea ce priveşte interacţiunea cu zodia Taur, un semn de pământ, „nimic nu este mai evocator pentru căderea într-un teluric brut decât acest Lilith în Taur. Ideile spirituale, prietenia, iubirea, ideologiile de orice gen, măreţia creativităţii, vor fi intersectate şi anulate brusc de nevoi mai pământeşti. Totul este minunat, dar unii nu vor cădea la pace în privinţa banilor. Nu este ceva anormal, ci cât se poate de firesc, însă mă tem că brutalitatea cu care oamenii îşi vor dezvălui părţile nevralgice, pot crea unde de şoc cu raze cât se poate de variabile. Ideile absurde, înguste, abrupte vor deveni extrem de sonore. Imaginaţi-vă un părinte ce transmite copilului său canalizat către o idee, vocaţie, muzică, sport orice, că nu există bani pentru a susţine pregătirea sa, fără a se gândi deloc, fără a analiza, ce anume ar putea sacrifica, pentru că talentul acelui copil să nu se irosească. Acesta este doar un exemplu‟, atrage atenţia astrologul în postarea de pe contul personal de Facebook, unde a ataşat şi o hartă revelatoare.

Ce ne pregăteşte Lilith până pe 18 iulie!