Dacă în această vară n-ai lăsat deloc rujul roz şi fardul colorat de obraz, trebuie să ştii că septembrie vine cu noutăţi în ceea ce priveşte felul în care te machiezi. Optează pentru maro, e la mare modă toamna aceasta! Alege farduri în culori de bej, cafeniu, ciocolatiu şi rujuri mate.

Citeşte şi: Cele mai bizare moduri în care poţi folosi produsele de îngrijire personală

Iată câteva trenduri în materie de machiaj pentru toamna 2019:

Smokey eyes în nuanţe de maro închis

Acest machiaj este nelipsit indiferent de sezon, însă în această toamnă se poartă smokey eyes în tonuri de maro închis. Înlocuieşte clasicul negru şi vei obţine cel mai cool make-up. Pentru un look dramatic, de seară, adaugă un pic de argintiu în colţul interior al ochiului. Nu uita de linia de tuş, care a revenit în tendinţe. 

Gene bine definite, uşor încărcate

Nu, nu genele false sunt la modă, ci cele bine definite, însă uşor încărcate. Dacă până acum ezitai să aplici al doilea strat de mascara, în acestă toamnă devine un “must”. Ai grijă, totuşi, să nu fie prea mult şi să obţii acel aspect de ieftin. Investeşte într-un rimel de calitate!

Citeşte şi: 3 cauze ale apariţiei alergiei la parfum. Cum o poţi preveni

Rujuri mate, în nuanţe de maro, roşu şi grena

Rujul maro a fost piesa de rezistenţă a machiajului anilor 90. Culoarea versatilă, care, corect aleasă, se potriveşte oricărei ocazii a revenit în forţă. E drept că rujul poate exprima, de multe ori, chiar mai mult decât ţinuta. Asta pentru că este ales în funcţie de temperament şi stare de spirit. Dacă vrei să variezi culorile în machiajul tău de toamnă, poţi opta pentru roşu sau grena.

Sursa foto: https://pixabay.com