Pudra bronzantă este ideală pentru a pune în valoare pielea bronzată. Fie că optezi pentru cea satinată sau pentru una mată,efectul va fi acelaşi:un ten seducător. Pentru a o aplica corect,introdu pensula în recipientul cu pudră,apoi tamponează în palmă pentru a îndepărta excesul de produs. Începe fardarea zonei T şi apoi urcă spre obraji.

2. Farduri strălucitoare pentru ochi seducători

Dacă vrei un machiaj sexy şi totodată natural,foloseşte farduri de pleoape strălucitoare,în culori deschise,precum corai,roz pal sau crem,care luminează privirea şi pun bronzul în evidenţă. Preferi culorile mai închise? Pe acestea le poţi folosi pentru machiajul de seară. După ce ai aplicat fardul mai închis,adaugă în colţul intern al ochiului un fard deschis şi strălucitor,pentru a accentua efectul de lumină.

3. Rimelul waterproof,indispensabil

Dacă nu vrei ca rimelul să curgă şi să-ţi strice machiajul,foloseşte unul rezistent la apă,de preferat negru,care-ţi pune în evidenţă pielea bronzată şi dă volum şi alungire genelor. Rimelul aplicat pe deasupra genelor le conferă acestora volum,iar cel aplicat pe sub gene-alungire.

4. Gloss pentru buze cu volum

Vara asta sunt la modă buzele fructate. Aşadar,aplică un luciu de buze strălucitor,în culori puternice,precum roşu,fucsia,ciocolată sau caisă. Acestea vor da volum buzelor şi le vor face seducătoare şi sexy. Încearcă să foloseşti un gloss hrănitor,deoarece în sezonul estival buzele sunt uscate din cauza soarelui.

5. Puţin blush pentru un machiaj perfect

Pentru ca machiajul să fie complet,aplică un fard de obraz pe pomeţi şi pe tâmple. Alege-l în funcţie de preferinţe,de la roz pal până la piersică sau chiar uşor arămiu. Dacă doreşti să-ţi subţiezi faţa,poţi aplica pe obraji un blush de culoare închisă.