Marian Drăgulescu are în palmares 300 de medalii, dintre care 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene şi 109 medalii la Mondiale. El este cel mai medaliat român din toate timpurile. În viaţa personală, însă, sportivul a avut multe greutăţi, inclusic un mariaj toxic şi violent, după cum a mărturisit în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Marian Drăgulescu (40 de ani) a vorbit despre momentele tulburătoare din relaţia cu Larisa Drăgulescu, prima lui soţie, cu care a fost căsătorit între 2006 şi 2009. “„Am învăţat în viaţa mea din greşeli, aşa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost şi momente frumoase ale relaţiei, şi momente mai puţin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înţelegem de minune acum. A fost o relaţie nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiţi-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viaţa mea de care nu sunt mândru”, a declarat Marian Drăgulescu.

Drăgulescu regretă că a răspuns cu aceeaşi monedă atunci când fosta lui soţie recurgea la violenţă: „Au fost multe altercaţii, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăţ. A fost singura relaţie cu altercaţii şi cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie”.

În 2010, gimnastul s-a recăsătorit, dar în 2019 şi această căsnicie s-a destrămat.