În cea mai recentă carte regală, autorii Omid Scobie and Carolyn Durand scot la iveală lucruri neştiute până acum. 

În data de 15 octombrie 2018, Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunţat public că aşteaptă primul copil. Potrivit autorilor, cuplul ar fi împărtăşit vestea cu familia regală cu câteva zile mai devreme, mai exact la nunta Prinţesei Eugenie, în data de 12 octombrie, scrie Insider

Citeşte şi Ce a trebuit să îndure Megan Markle înainte de căsătoria regală. A fost răpită de un “terorist” şi ulterior salvată

Eugenie s-a supărat pentru că cei doi nu au aşteptat ca nunta să ia sfârşit şi, astfel, să facă public anunţul lor. Cu toate acestea, autorii au observat că Prinţesa Eugenie a avut, în continuare, o relaţie bună cu vărul ei, Prinţul Harry.

“Dintre toţi nepoţii reginei, Harry şi Eugenie au una dintre cele mai frumoase relaţii de rudenie. Ca şi Harry, Eugenie este loială, cinstită şi o persoană amuzantă”, relatează autorii cărţii regale. 

În schimb, foştii duci de Sussex nu au fost intervievaţi şi nu au contribuit la redactarea cărţii biografice, a explicat purtătorul de cuvânt al cuplului.

“Această carte se bazează pe experienţele proprii ale autorilor, ca membri ai corpului de presă, şi pe propriile lor raportări independente”, a mai precizat acesta.

Prinţesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a Prinţului Andrew, Duce de York şi a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic.

Citeşte şi Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prinţul Harry şi Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari

FOTO Shutterstock.com / @Emma Tovey