Viaţa în Familia Regală poate părea uşoară, privită din exterior, dar a fi regină, prinţ sau ducesă presupune şi respectarea unor restricţii. Ducesa de Cambridge a fost lăudată de admiratorii regali pentru echilibrul şi modul în care s-a comportat întotdeauna. Stilul ei vestimentar şi personalitatea i-au adus succesul şi i-au crescut popularitatea printre britanici.

A fi ducesă îi aduce cu siguranţă avantaje, dar şi o listă lungă de restricţii şi reguli regale pe care trebuie să le respecte. În timp ce Meghan Markle a susţinut că s-a opus limitărilor impuse de Familia Regală, Kate le-a luat foarte în serios. De la interdicţia de a face selfie la eticheta de mers la culcare, există multe reguli bizare pe care feţele regale trebuie să le urmeze.

Regina a exclus carbohidraţii la masa de seară

Potrivit fostului bucătar regal, Darren McGrady, lui Kate nu i se permite să aibă cartofi la cină. El a lucrat la Palatul Buckingham ca bucătar regal din 1982 până în 1993 şi a declarat pentru „The Telegraph”: „La cină, nu preparam cartofi, orez sau paste”. Regina nu este un fan al carbohidraţilor, aşa că nu sunt niciodată prezenţi la masa de seară a niciunui membru al Familiei Regale, ceea ce o include şi pe ducesa de Cambridge.

Pastele nu sunt interzise, dar sunt rezervate pentru ocazii speciale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cartofi şi orez. Ducesa chiar a făcut paste de casă pentru a sărbători cea de-a cincea aniversare a prinţesei Charlotte, în 2020.

Întreaga familie evită anumite alimente