Deşi a trecut de prima tinereţe, căci Oana Cuzino are 48 de ani, deşi nu-i arată, vedeta duce o viaţă sănătoasă, cu o alimentaţie echilibrată, sport zilnic şi tratamente de înfrumuseţare, însă noninvazive. 

Citeşte şi: Lora, prima reacţie după ce mama ei a murit: ”Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream aplauze!”

Mai mult, ea susţine că nu ar apela sub nicio formă la operaţiile estetice.

 „Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva. Eu cred în suplimentele care îţi asigură sănătatea şi frumuseţea pielii întregului corp. Ca îngrijire estetică, apelez frecvent la radiofrecvenţă şi nu la intervenţii estetice invazive. Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică. Am învăţat mult despre aceste proceduri, iar dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care foloseşte anumite substanţe pentru o anumită problemă", a declarat Oana Cuzino. 

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

Vedeta nu crede în metode de înfrumuseţare de tip botox, acid hialuronic în buze sau orice altă procedură de acest tip. 

"Pentru mine, personal, intervenţiile locale estetice banale – tip botox, acid hialuronic, mărirea buzelor – nu reprezintă o opţiune, cred mai degrabă în alte modalităţi antiaging holistice mult mai eficiente şi interesante”, a povestit, pentru Libertatea, Oana Cuzino.

„Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva, nu mi-ar aduce nimic în plus”, a mai adăugat vedeta.