Olivia Steer are un cont de Instagram unde ţine legătura cu admiratorii săi. În mediul virtual, vedeta a dezvăluit cum îşi umple timpul în această perioadă, când stă acasă. 

Iulia Vântur, mesaj sfâţietor după ce nepotul iubitului ei a murit: ”Ai plecat prea repede!” Bărbatul avea doar 38 de ani

Mai mult, bruneta le-a arătat celor care o urmăresc ce activităţi casnice are, dar şi cum îmbină utilul cu plăcutul. 

„Sunt studii clinice care arată că dansul îmbunătăţeşte calitatea vieţii şi descreşte simptome ca anxietatea. Izolarea socială, se ştie, predispune la depresii, dar, iată!, dansul le previne. Încerc să transform fiecare activitate casnică în paşi de dans/mişcări de balet, pe muzică. Ca urmare, mintea nu-mi mai hoinăreşte şi nu mă mai macină gînduri negative, iar corpul se mişcă liber, chiar şi într-un metru pătrat”, dezvăluie Olivia Steer pe Instagram.

A fost descoperit un nou simptom al infecţiei cu noul coronavirus. Atenţie, nu ignora această problemă!

Olivia Steer este căsătorită cu omul de televiziune Andi Moisescu şi împreună au doi copii. În trecut, Olivia Steer a fost şi ea prezentatoare tv, însă s-a retras din lumina reflectoarelor, dedicându-se în mare parte familiei, dar şi promovării unui stil de viaţă sănătos.