Alegerea unui outfit demn de atenţie pozitivă reprezintă de multe ori o provocare. Chiar dacă atenţia cade frecvent pe articolele vestimentare, încălţămintea are rolul de a completa întregul stil. O soluţie ce denotă bun gust este reprezentată de pantofii din piele naturală.

Un punct de reper este marca ANNA CORI. Producătorii dispun de magazine fizice, iar din dorinţa de a fi cât mai accesibili publicului interesat au înfiinţat şi metoda modernă de e-shop - annacori.com. Brand-ul ANNA CORI este renumit în special pentru faptul că surprinde mereu publicul feminin cu stiluri autentice care stau sub semnul materialului calitativ din piele naturală. Moda bărbătească în materie de încălţăminte este redată prin stilul clasic al producătorului DENIS.

În cele ce urmează sunt aduse în vedere aspecte ce ţin de pantofii feminini. Abordarea acestui subiect se cere a fi detaliată, tocmai din faptul că atunci când vine vorba despre pantofi, imaginea de ansamblu este atribuită doamnelor şi domnişoarelor, fiind o pasiune mai mult decât o activitate de shopping.

Am tocuri şi sunt mai elegantă  - de ce pantofii cu toc sunt o modă fără vârstă?

Indiferent de tipul tocului, acesta etalează eleganţa feminină în orice context. În primul rând, tocul creează iluzia de siluetă mai suplă, un must în concepţiile respectabilelor doamne, domnişoare ce se regăseşte la nivel mondial.

Orice femeie ce poartă tocuri inspiră încredere în forţele proprii. Mai mult decât atât, este conştientă de puterea senzualităţii şi nu se fereşte de această armă. Este cert că femeile îşi doresc admiraţie, să fie mereu frumoase şi să impresioneze prin orice apariţie.

Indiferent dacă se simt confortabil sau nu, majoritatea femeilor aleg să poarte tocuri pentru a fi elegante. Acest lucru este adevărat, deoarece tocurile pun în evidenţă gleznele şi formele corpului. Totuşi este indicat ca această alegere să nu fie forţată.

Una dintre regulile de bază în modă aduce în vedere şi stilul de a fi naturală. Există şi persoane care nu pot să suporte tocurile înalte din cauza poziţiei coloanei vertebrale sau a formei piciorului. Prin urmare ce soluţii se pot regăsi în acest caz?

Un lucru cert şi demonstrat de părerile împărtăşite între prietene la un suc conduc la ideea că indiferent de mărimea tocului şi de formă, acesta denotă eleganţă. Pantofii cu toc, chiar şi unul mic, prezintă din start eleganţă feminină. Cu alte cuvinte este indicată alegerea pantofilor în primul rând în funcţie de confort. Purtarea unui toc înalt în contextul stângăciei de a merge poate transforma întregul outfit în unul cel puţin penibil.

Un alt aspect este acela că unele femei poartă tocuri înalte pe toată durata zilei. Acest lucru nu este greşit, doar că în ritmul rapid dictat de activităţile zilnice există riscul inflamării, umflării gleznelor sau pot să apară răni. Pentru a reflecta bun gust mereu, principiul baba la frumuseţe suferă nu este de dorit a se lua în calcul.

Pantofii de la ANNA CORI se regăsesc în variante diferite ca şi formă sau dimensiune a tocului, întocmai pentru a satisface nevoile unui public cu pretenţii diverse.

Tocurile stiletto  - o modă atemporală

Esenţa eleganţei se poate spune că se regăseşte aproape în totalitate în acest stil de toc. În categoria pantofi de dama de la ANNA CORI se regăsesc diferite dimensiuni ale acestui element ce reflectă eleganţă la fiecare pas.

Astfel, dacă este vorba despre purtarea la birou, se recomandă un toc mediu sau mic, chiar şi în varianta cui. Cu cât tocul este mai înalt, cu atât există riscul de instabilitate. Pentru un plus de confort se pot alege pantofii cu toc mic decupaţi în spate.

În materie de culori, negrul se poate asorta la orice, dar dacă firea extravagantă nu poate fi ţinută în frâu, paleta de culori este diversă.

În ceea ce priveşte materialul, articolele de încălţăminte de la ANNA CORI, respectiv DENIS pentru bărbaţi sunt din piele naturală. Alegerea de a purta modele cu piele întoarsă sau clasică rămâne la latitudinea preferinţelor fiecăruia.

Detalii despre locaţiile magazinelor fizice, dar şi despre cum se pot achiziţiona diversele sortimente de încălţăminte online se regăsesc specificate pe pagina oficială a site –ului pe www.annacori.com.