Unii sunt făcuţi să trăiască cu odihnă puţină – şi chiar să prospere în aceste condiţii considerate de mulţi vitrege – în timp ce alţii îşi propun să rămână treji mult timp şi apelează la cofeină şi alte energizante ca să reuşească să-ţi atingă scopul. Din ce categorie face parte şi legendara actriţă de la Hollywood?

Când vorbim despre cei care dorm puţin nu-i luăm în calcul pe cei care suferă de insomnii sau au diverse tulburări de somn. Aceştia tânjesc după somn, dar nu reuşesc să pună geană peste geană în timpul nopţii. Iar, în timpul zilei, resimt din plin lipsa de somn, nu reuşesc să se concentreze pe ceea ce au de făcut şi de-abia funcţionează de la oră la oră.

Lipsa somnului poate avea consecinţe nedorite asupra sănătăţii, precum tensiune arterială ridicată şi chiar poate declanşa apariţia unui accident vascular cerebral. Nu e şi cazul lui Betty White! Vedeta funcţionează la capacitate maximă cu doar patru ore de somn! Şi asta în condiile în care actriţa se apropie de o vârstă impresionantă – în ianuarie 2022 împlineşte 100 de ani!  

Totuşi de ce se dă starul hollywoodian jos din pat după numai patru ore de somn?