O dată la patru ani, pe 29 februarie, există o sărbătoare specială care îşi are originile în folclorul irlandez. În acea zi, domnişoarele fac schimb de roluri cu partenerii lor şi îşi cer în căsătorie aleşii. Nu se ştie dacă aceste vedete au fost inspirate de sărbătoarea irlandeză, dar momentul în care aceste femei celebre şi-au cerut iubiţii în căsătorie a fost unul unic şi pregătit cu multă grijă.

Kristen Bell, cerere modernă

Actriţa Kristen Bell şi Dax Shepard trăiesc o poveste de dragoste din anul 2007. Ei s-au căsătorit în anul 2013, după ce Kristen l-a convins pe Dax de importanţa mariajului: „În mod ironic, el a fost împotriva căsătoriei. Mi-a spus că modul în care mă tratează nu va depinde de o bucată de hârtie‟, a declarat actriţa, pentru Insider, în trecut.

Pentru că ea îşi dorea să îşi unească destinul cu bărbatul pe care îl iubea, aceasta şi-a făcut curaj şi l-a cerut pe Dax în căsătorie, într-un mod inedit: pe Twitter. Kristen i-a transmis, prin intermediul acestei reţele de socializare, mesajul „@daxshepard1, te căsătoreşti cu mine?‟. În final, cei doi s-au căsătorit în anul 2013 şi au împreună doi copii.

Citeşte şi: Dax Shepard i-a supt sânul lui Kristen Bell, când a avut mastită. Bell: „Nu am fost mai îndrăgostită în viaţa mea”

Pink, moment indenit la motocross