Cu o înălţime de 108 metri, cascada Victora este una dintre cele mai spectaculoase din lume. Este un loc care nu este indicat să fie vizitat de persoanele cu rău de înălţime. Pentru cei curajoşi, se recomandă să fie vizitată în sezonul uscat, între lunile august şi ianuarie. Turiştii care au curaj să se avetureze aici vor experimenta senzaţii interesante.

Apele curg cu 800 de milioane de litri pe minut şi doar stâncile îi protejează pe turişti să nu fie luaţi de valuri. Este un loc foarte periculos şi nu degeaba se numeşte Piscina Diavolului. Ca un detaliu inedit, aici există şi „Fotoliul Diavolului”, unde turiştii se pot relaxa, în timp ce în spatele lor se dezlănţuie apele învolburate.

Este bine de ştiut că turiştii au acces aici doar dacă sunt însoţiţi de un ghid local, care cunoaşte măsurile care trebuie luate pentru a putea fi prevenită o tragedie de proporţii. Există riscul ca o persoană să calce dincolo de bariera de stânci care separă piscina de căderea de apă.

O eventuală cădere de la această înălţime nu oferă posibilităţi de supravieţuire. În plus, chiar şi în cazul unei supravieţuiri miraculoase, crocodilii care aşteaptă jos sunt o provocare grea chiar şi pentru cei mai curajoşi turişti.

Pentru a ajunge la această piscină, turiştii trebuie să parcurgă pe jos un traseu de o oră pe un drum abrupt.