Almeda Errell, din Maryville, Tennessee, are 72 de ani şi l-a cunoscut pe iubitul său într-un moment dificil din viaţa ei: moartea fiului ei. Puştiul de doar 19 ani, Gary Hardwick, a participat şi el la slujba de înmormântare şi atunci a remarcat-o. 

Soarta i-a adus din nou faţă în faţă la o aniversare şi aici Gary şi-a luat inima în dinţi şi i-a cerut o întâlnire. După ce s-au întâlnit două săptămâni, băiatul a cerut-o în căsătorie, iar Almeda i-a spus „Da”.


Deşi recunoaşte că Gary i-ar putea fi nepot, spune că este matur pentru vârsta lui şi îl descrie ca fiind un "iubit perfect".

Citeşte şi: Pedeapsa cruntă primită de un bărbat de la soţia înşelată

„Mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relaţia noastră. Ştii că ai întâlnit perechea perfectă atunci când nu vrei să pierzi acest sentiment. În fiecare zi facem lucruri mărunte unul pentru celălalt”, a spus Almeda.

La rândul lui, Gary mărturiseşte că dintotdeauna a fost atras de femeile mai în vârstă decât el şi că atunci când o întâlnise pe Almeda ieşise dintr-o relaţie cu o femeie de 77 de ani. 


„Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Când i-am spus bunicii mele, care m-a crescut, nu ştiam ce reacţie va avea. Dar a acceptat. Primul lucru care m-a atras la Almeda a fost frumuseţea ei, ochii ei albaştri. Şi personalitatea ei. Cu toată fiinţa m-a acaparat din prima zi”, a povestit Gary. 

Citeşte şi: Dovada că dragostea nu are vârstă! Povestea care îţi va aduce lacrimi în ochi

Cei doi nu au făcut dragoste până în noaptea nunţii. „Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunţii. A fost o experienţă extraordinară. E o iubită minunată”, a încheiat tânărul


Sursă: dailymail.co.uk