Pulpe de pui cu sos de ciuperci – Ingrediente (4 porţii)

-4 pulpe de pui
-1 lingură de ulei vegetal
-sare,după gust
-piper,după gust
-1 linguriţă de italiene (cimbru uscat,oregano)

Pentru sosul de ciuperci

-200 g ciuperci albe
-5 felii de bacon fiert,tăiat
-240 ml smântână grasă
-1 praf de sare
-5 crenguţe de cimbru proaspăt

  

Pulpe de pui cu sos de ciuperci – Mod de preparare

  
Încingi cuptorul. Condimentezi pulpele de pui pe ambele părţi cu sare,piper şi amestecul de ierburi italiene (de obicei este o combinaţie de cimbru uscat,oregano şi alte plante aromatice). Încingi uleiul la foc mediu spre mare,într-o tigaie adâncă. Adaugi pulpele şi le prăjeşti aproximativ 5 minute,pe partea cu pieliţa în jos,până se rumenesc frumos

Află cum se prepară această reţetă delicioasă pe clickpoftabuna.ro