Iată care sunt cele mai bune 3 măşti faciale antiîmbătrânire pe care le prepari cu ingrediente pe care le ai în bucătărie şi care sunt foarte eficiente:

Mască facială pentru combaterea ridurilor pe bază de albuş

Atunci când pielea îşi arată adevărata vârstă,principalele semne care dau de veste sunt ridurile. Acestea apar în jurul ochilor,a gurii şi pe frunte. Încearcă această mască preparată în casă cu ingrediente pe care le ai în bucătărie.

Ai nevoie de:

-1 albuş
-3 linguri de fulgi de ovăz
-1 lingură de miere

Mod de preparare şi aplicare:

Baţi albuşul cu mierea,după care adaugi fulgii de ovăz şi procesezi amestecul cu mixerul timp de câteva minute. După ce ai terminat,aplici pasta obţinută pe zonele cu probleme,apoi pe întreaga faţă şi o laşi să acţioneze jumătate de oră. Clăteşti cu apă călduţă faţa. Repetă acest mic tratamentde două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Mască facială pentru reducerea semnelor de îmbătrânire pe bază de lapte şi turmeric

Probabil ai observat liniile fine care au apărut pe faţa ta şi vrei să iei măsuri din timp. Încearcă această mască care face pielea să strălucească şi o luminează.

 Ai nevoie de:  

-2 linguri de făină de năut
-1 lingură de suc de lămâie proaspăt stors
-jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu
-1 lingură de turmeric pudră
-2 linguri de lapte

Mod de preparare şi aplicare:

Pui toate ingredientele într-un vas şi le amesteci bine până se formează o pastă. Aplică amestecul obţinut pe întreaga suprafaţă a feţei şi pe gât şi o laşi până se usucă. După care clăteşti cu apă rece şi ştergi cu un prosop din bumbac. Repetă acest tratament de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Mascăfacială pentru pielea uscată pe bază de gălbenuş şi suc de portocală  

O altă problemă comună cu care ne confruntăm când pielea îmbătrâneşte este pielea uscată. Pentru că producţia glandelor sebacee scade,pielea devine tot mai uscată de pe o zi pe alta.

Ai nevoie de:

-2 linguri de suc de portocală
-jumătate de lingură de suc de lămâie
-1 gălbenuş
-câteva picături de ulei de migdale

Mod de preparare şi aplicare:

Pui toate ingrediente într-un vas şi le amesteci până devin o pastă pe care o aplici pe faţă şi o laşi să acţioneze jumătate de oră pe piele. După care clăteşti cu apă călduţă. Repetă acest tratament de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.