Cu talie accentuată, pentru un plus de feminitate

În funcţie de culoarea şi de imprimeul rochiei, cât şi de croiul acesteia, poţi masca anumite imperfecţiuni ale corpului. Pentru a camufla kilogramele în plus, optează pentru o rochie vaporoasă în nuanţe de negru sau de albastru închis. Alege un model care accentuează zona taliei şi care trece de genunchi. O poţi purta cu balerini cu vârful ascuţit, dacă vrei să creezi iluzia optică de picioare mai lungi şi mai subţiri, ori cu o pereche de sandale aurii, cu toc, pentru un plus de feminitate.


În forma literei A, pentru orice tip de siluetă

O rochie simplă, într-o singură culoare este alegerea potrivită când îţi doreşti o ţinută de efect, pe care să o poţi asorta cu uşurinţă. Avantajul rochiei în forma literei A este acela de a masca zona abdomenului, de aceea este potrivită oricărui tip de siluetă. Dacă vrei să pari mai înaltă, poart-o cu o pereche de sandale într-o nuanţă apropiată de culoarea pielii, potrivită atât pentru ocazii cât şi pentru ţinutele de zi cu zi. Seara, alege un model mai elegant de încălţăminte, cu toc cui. Pentru a întregi ţinuta, accesorizeaz-o cu o brăţară aurie şi cu o geantă neagră.


Sfaturi Click!pentru femei

Ţine cont de siluetă atunci când mergi la cumpărături şi, oricât de mult ţi-ar plăcea un model de rochie, nu îl cumpăra dacă nu ţi se potriveşte.

Optează pentru materiale de calitate, chiar dacă sunt mai scumpe, aşa vei economisi pe termen lung.