Pentru al treilea an consecutiv, fanii lanţului de cafenele McCafé se pot bucura de colecţia de căni în ediţie limitată de sărbători, până pe 25 decembrie.  

În această iarnă, toţi iubitorii de cafea sunt aşteptaţi în cafenelele McCafé din ţară, unde, la oricare două sortimente de cafea din categoria Grande cumpărate, primesc una din cele patru căni de colecţie. În plus, oaspeţii se pot bucura acum de ciocolată caldă Nestle, o băutură nouă cu textură catifelată de ciocolată şi lapte fin într-una din cele 36 de cafenele din ţară sau o pot lua la pachet, bucurându-se şi de paharele to-go cu design festiv.

„Şi în această iarnă ne dorim să ne întâmpinăm clienţii cu noi surprize, cu momente calde şi aromate doar la McCafé. Împreună cu partenerii noştri de la Nestle, lansăm o nouă ciocolată caldă mult mai cremoasă, a cărei aromă intensă va cuceri, cu siguranţă, pasionaţii de băuturi calde,” a declarat Mihaela Lungu, director de marketing Premier Restaurants România. „În plus, continuăm tradiţia cu care ne-am obişnuit consumatorii şi lansăm o nouă colecţie de căni de portelan în ediţie limitată, cu design în tonul sărbătorilor de iarnă, care vor putea fi oferite cadou sau colecţionate.”

Cănile de porţelan 100% sunt disponibile în toate cele 36 de cafenele McCafé până pe 25 decembrie, în limita stocului disponibil, la fiecare două cafele grande cumpărate.