Modelul a recunoscut că poartă întotdeauna la ea sticla de parfum preferat,în geantă,deoarece ea crede că îi adaugă încredere,fiind cel care lasă sentimentul de senzualitate.

A mai spus că nu poate pleca din casa fără a-şi pune în geantă parfumul,deoarece este ceva care spune multe despre personalitate. „Este cel care îmbunătăţeşte simţurile,nu numai vizual,dar adaugă şi lucruri cum este încrederea. Încrederea este sexy”,a spus pentru Revista PEOPLE.Adriana a dezvăluit secretul din spatele tenului ei fără cusur şi pielea radiantă. Fotomodelul a spus că foloseşte produse pe bază de ulei şi tratează cu abur,care curăţă porii.

Ea a explicat:„Folosesc ulei de migdale,argan,chiar şi vitamina E. Îmi place să-l aplic pe faţă,chiar dacă este un pic mai gros. Chiar îmi place. Acesta este secretul meu”.„Încerc să fac sport în fiecare zi,cât de mult pot. Dacă nu,o baie cu abur sau dacă laşi duşul fierbinte,pielea se tratează la aburul din apă,astfel încât să poţi respira,dar şi transpira un pic.”

Cu toate acestea,mama a doi copii-Valentina,care este în vârsta de şase ani,şi Sienna,care are trei ani,este o femeie foarte frumoasă. Se spune că de aici i se trage valoarea reală a frumuseţii modelului.

Adriana este în prezent ambasadorul brandului spaniol de îmbrăcăminte-Desigual.

Credite foto:www.fashionstylemag.com