Stone a vorbit despre întreaga experienţă uimitoare în cadrul emisiunii TODAY, precizând că-şi aminteşte, de parcă ar fi fost ieri, cum a sunat-o pe mama ei din spital în toamna anului 2001, când avea hemoragie cerebrală de nouă zile.

I-am spus mamei să vină de urgenţă la spital”, rememorează diva. Întrebată dacă credea cumva că va muri, actriţa a răspuns la obiect: „Era o linişte mormântală în camera de spital. Şi, când e atâta linişte şi nimeni nu aleargă de colo-colo ca să încerce să te facă bine, atunci îţi dai seama cât eşti de aproape de moarte şi cât de grav e totul!”

Sharon şi-a lansat recent autobiografia "The Beauty of Living Twice" (n.r. Frumuseţea de-a trăi de două ori), în care a povestit cu lux de amânunte despre lumina puternică pe care a văzut-o în timp ce era inconştientă, pe patul de spital, despre persoanele decedate cu care s-a întâlnit şi acea senzaţie de ridicare, de liniştire, de pace pe care a simţit-o din plin.

“Am descoperit ulterior că n-am fost singura care a avut o asemenea experienţă”, a declarat vedeta luna trecută. „Era totul atât de profund! Ştiu că oamenii de ştiinţă consideră că s-a întâmplat ceva ştiinţific cu mine atunci şi că cei spirituali sunt de părere că a fost o experienţă spirituală. Eu ţin cu Einstein, eu cred că au fost ambele”, a precizat actriţa.