Acizi alfa-hidroxi

Produsele de îngrijire pe bază de acid citric,acid glicolic sau acid lactic îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii,stimulând astfel creşterea unora noi şi sănătoase. Astfel,pielea ta va deveni mai tânără şi mai hidratată,deoarece noile celule vor stimula regenerarea ţesuturilor pielii.
 

Coenzima Q10

Acest supliment încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii şi reface pielea afectată de razele ultraviolete.  Conezima Q10 este un antioxidant esenţial pentru piele,care înlocuieşte celule moarte cu unele noi,ceea ce înseamnă că pielea ta va deveni mai fermă şi va arăta mai tânără şi frumoasă.

 

Aloe vera

Aloe vera este unul dintre cei mai puternici acizi hidroxi naturali,de aceea se recomandă pentru îngrijirea pielii. Foloseşte în mod constant o loţiune pe bază de aloe vera şi vei vedea în scurt timp cum pielea ta devine mai tânără şi mai frumoasă.
 

Ulei de cocos

Uleiul de cocos poate fi aplicat pe ten ca atare,deoarece hidratează pielea în profunzime şi estompează ridurile de pe frunte,cât şi din jurul ochilor sau a gurii.