Crezi că tu eşti cel care se hotărăşte asupra casei în care va locui? Se pare că nu, spun experţii în tainele numerelor.

Ficare număr are o anumită semnificaţie, asta înseamnă că şi numărul casei tale înseamnă ceva. I se pot atribui chiar şi anumite trăsături. Numerele dau o anumită energie, iar la nivel de subconştient, cu toţii simţim asta. În cazul în care nu te simţi ca acasă în propria ta locuinţă, să ştii că numărul are ceva de spus în această privinţă. Cum afli care este numărul casei tale? Simplu! Locuieşti la apartamentul 79? Adună cele două cifre, până reduci suma la una singură. De exemplu, 7+9=16, iar 1+6=7. Ai obţinut casa cu numărul 7, ceea ce înseamnă că nu eşti o persoană materialistă şi ai prefera să te concentrezi mai mult pe evoluţia personală şi pe găsirea propriei căi în viaţă.

Numărul 1

Îţi place să rişti şi îţi place să te pui pe tine pe primul loc în propria ta viaţă. Îţi place să profiţi la maximum de fiecare situaţie importantă pentru tine. Această casă găzduieşte adesea oameni de douăzeci şi ceva de ani sau cupluri tinere care doresc să exploreze lumea.