Suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea,aşa că haideţi să vedem împreună care sunt cele mai posesive zodii într-o relaţie.

 

Leu

 

Nativul acestei zodii,de regulă,îşi doreşte să fie în centrul atenţiei,indiferent de câte sau de ce persoane este înconjurat-fie că este vorba de prieteni,familie sau chiar de persoana iubitã. Nu face abstracţie de la nimic şi-şi revendică rolul cel mai important indiferent de situaţie. Femeile sunt mult mai posesive decât bărbaţii şi mai rău este că sunt conştiente de această “calitate” a lor iar cu toate acestea,şi-o exploatează la maxim,până când îşi va aduce partenerul la extrema de a pune capăt relaţiei.

 

Taur

 

Un alt nativ puternic,ce cu greu îşi poate controla sau înfrâna această pornire. Într-o relaţie ei sunt cei care trebuie să ia toate deciziile iar ultimul cuvânt să le aparţină întocmai. Partenerul de viaţă va avea cu siguranţă nişte limite de la care nu va trebui niciodată să se abată iar o dată ce vor fi încălcate,vor reuşi să zdruncine cu totul viaţa Taurului,care credea că mentalitatea,măsurile şi regulile lui sunt cele mai bune.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro